hits

4 av 24 (MK-677)

Det var økning i vektbelastningen for knebøy og benkpress sammenlignet med forrige uke. 2 - 3 repetisjoner og 5 sett på 80 % av 1RM var tungt. Jeg merker at styrken er redusert etter perioden på 3 uker med total treningsfri og betydelig energi-/kaloriunderskudd, men målsetningen er økning av styrke og det forventes at det blir respons fra treningsøktene med Sheiko-systemet. "Front squat" er en ubehagelig øvelse og den tekniske utførelsen er noe krevende. Øvelsen ble gjennomført, men det var ikke dype og korrekte bevegelser. Jeg har ikke brukt øvelsen tidligere og trenger mer tid for arbeid med utførelsen. Det er hovedsakelig fokus på knebøy hos Boris Sheiko, men innledningsvis på treningssystemet er det noe variasjon i øvelsesutvalget. Tilsvarende for benkpress var det skråbenk i forrige uke, men den øvelsen inngår ikke i programmet for denne uken. Det synes å være som følge av fokus på progresjon og økning av arbeidskapasiteten. Vektbelastningen, intensitet mv. er noe lavere på de alternative øvelsene som er innledningsvis i treningssystemet.

Det var ingen forsinket muskelømhet (doms) etter den forrige treningsøkten (dvs. 3 av 24) slik at restitusjon og arbeidskapasitet er tilfredsstillende nå. Dette er i samsvar med forventningene. Forsinket muskelømhet er normalt begrenset til de første treningsøktene etter oppstart på nytt treningsprogram og/eller etter periode med treningsfri.

Kroppsvekten før frokost var på 83,3 kg (+0,3 kg). Det var veldig overraskende med vektreduksjon på -6,2 kg i jule- og nyttårsferien (dvs. fra 89,2 kg til 83,0 kg). Det var negativt og bekmørkt for meg når det forrige forskningsprosjektet på 12 uker ble avsluttet med kroppsvekt på 89,2 kg og fettprosent på 14,8 %, men dette ble regulert i løpet av kortvarig periode. Jeg tenkte at det meste av vektreduksjon var effekter fra redusert kroppsvann som følge av lavkarbo-dietten. Det har imidlertid vært 1 uke med energi-/kaloribalanse og mer balansert fordeling av makronæringsstoffer (protein, fett og karbohydrater), men foreløpig er bevegelsen for kroppsvekten begrenset til +0,3 kg. Det har ikke vært matvarer fra "skal unngå"- eller "skal begrense"-listene (jfr. prinsippene for kostholdet) hittil i forskningsprosjektet og det er ikke energi-/kalorioverskudd. Det antas derfor å være bevegelser i fettfri kroppsvekt (kroppsvann, muskelmasse mv.). Det er ventet noe økning i mengden av vevsvæske i bindevevet som omgir celler, blodårer og organer (dvs. mer vann i kroppen, vannretensjon) ved bruk av MK-677. Under normale omstendigheter blir væskenivået regulert, men MK-677 kan bidra til forstyrrelser i reguleringen (pga. økt saltretensjon) slik at det blir økt væskemengde i bindevevet (ødem). Jeg forsøker å begrense effektene ved å øke inntaket av kalium (potassium) og jeg spiser 1/2 banan hver dag. Banan har 358 mg kalium pr. 100 gram. Siden 1/2 banan er på ca. 50 gram blir det daglige inntaket av kalium på ca. 179 mg fra frukten. Jeg forsøker også å redusere inntaket av natrium (salt) og bruker ikke salt aktivt ved matlaging, men de fleste krydderblandinger har noe saltinnhold slik at det er vanskelig å unngå. Meieriprodukter står på "skal-begrense"-listen og dette er også noe som bidrar til å kontrollere omfanget av kroppsvannet. Det er inntil videre noe usikkert om bevegelsen på +0,3 kg er indikasjoner på økning i kroppsvannet, men etter 3 veiinger på rad med 83,0 kg var det uansett interessant med det første avviket og notering på 83,3 kg på den 7. dagen i forskningsprosjektet.

Currently on: 25 mg ed MK-677 from Research Pharma UK. Research project for 8 weeks from January 2nd 2018 until end of February 2018. Read: Purpose for research on MK-677. Workouts based on Sheiko Powerlifting Training (program #29 in January and #30 in February). Calorie is expected to be at maintenance level. Recomp. Primary focus on strength and positive development for body composition (decrease bodyfat and/or increase muscle mass). Read: Facts about MK-677.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv