hits

1 av 24 (MK-677)

Jeg hadde total treningsfri i de siste 3 ukene av desember 2017 og det merkes på den første treningsøkten i 2018. Selv om vektbelastningen for Sheiko #29 betraktes for å være moderat (70 - 75 % av 1RM på de siste settene) og antall repetisjoner var begrenset (3 - 5 repetisjoner) var det krevende for benkpress og knebøy. Det antas å være tap av muskelmasse og styrke i perioden med treningsopphold. Det gir grunnlag for raskere fremgang som følge av muskelhukommelse. Jeg forventer at det blir forsinket muskelømhet (doms) i den første uken, men det bør innen rimelig tid bli tilstrekkelig med kapasitet til treningsopplegget. Vektbelastningen for støtte- og isolasjonsøvelsene var lett med kort pause mellom settene for å gi grunnlag for pump i muskulaturen. "Good morning (standing)" var en ukjent øvelse for meg og jeg måtte se på video på Youtube før utførelsen av dette. Øvelsen fremstår som et mareritt for kiropraktor, men det virker som dette kan gi bedre styrke og bevegelighet for de nedre ryggmusklene. Det har avgjørende betydning å ha lett vektbelastning (ca. 10 - 15 % av 1RM for knebøy fremstår som tilstrekkelig) og rolige bevegelser for utførelsen.

Kroppsvekten før frokost var på 83,0 kg og det var veldig overraskende. Jeg foretok imidlertid betydelig reduksjon av kaloriinntaket i perioden med treningsfri og det var energi-/kaloriunderskudd av vesentlig omfang i de 3 ukene. Jeg reduserte også inntaket av karbohydrater som forberedelse på oppstart på forskningsprosjektet med MK-677 siden blodsukkeret kan bli forhøyet. Det var innenfor rammen av lavkarbo og ketose i ca. 6 dager i uken, men det var ca. 1 dag i uken med et begrenset omfang av oppkarbing (dvs. ris i uke 1, pizza i uke 2, hamburger i uke 3). Jeg har derfor foretatt reduksjon av væskenivået i kroppen og den største andelen av vektreduksjon antas å være som følge av mindre vannretensjon, men det synes også å være noe reduksjon av kroppsfettet. Jeg valgte å gjøre dette som følge av at det er ventet økning i vannretensjon ved bruk av MK-677. Det  synes derfor å være et godt grunnlag for gjennomføring av forskningsprosjektet og fokuset på rekomposisjon gjennom hele 2018. Grunnlaget er vesentlig bedre enn på samme tidspunkt i fjor når jule- og nyttårsferien er gjennomført med betydelig vektreduksjon (dvs. sammenlignet med kroppsvekt på 89,2 kg og fettprosent på 14,8 % pr. 1. november 2017). Jeg tenker at det blir vektøkning i de første ukene (trolig til ca. 86 - 87 kg) som følge av normalisering av kostholdet med energi-/kaloribalanse og økning av væskenivået i kroppen.

Jeg har begynt på forskningsprosjektet med MK-677. Den blå flasken fra Research Pharma UK er på 25 mg x 30 ml, dvs. dosering på 1 ml er 25 mg. Doseringen blir fordelt på 12,5 mg om morgen og 12,5 mg om kvelden i samsvar med protokollen til leverandøren. To flasker er tilstrekkelig til prosjektet på 8 uker. Væsken i flasken er blank og fargeløs slik som vann, men med en noe tykkere konsistens som er sammenlignbar med tynn olje. Væsken er helt gjennomsiktig slik at det er ingen indikasjoner på grums eller krystallisering i flasken. Væsken er tilnærmet luktfri. Det er enhet (dropper) i korken for opptrekk av væske, men det var noe overraskende ingen angivelse av ml på enheten. Det antas at 1 full enhet er 1 ml, men ved dosering på 0,5 ml fremstår dette som tilfeldig. Jeg kan derfor ikke bruke enheten for måling siden det er ønskelig med korrekt dosering. Jeg bruker i stedet egen sprøyte (for oralt bruk, uten kanyle) for opptrekk av 0,5 ml ved hver dosering. Det er en svak kjemisk smak på væsken, men den føles som fyldigere og tykkere enn de tidligere preparatene som er benyttet. Det kan være som følge av den oljeaktige konsistensen. Det er ingen brennende følelse i munnen eller halsen, men det er en ettersmak som ligner litt på hvitløk. Smaken var ikke ubehagelig og faktisk bedre enn tidligere erfaringer. Administrasjon av væsken var ingen problem. Det er ikke nødvendig med utblanding i fruktjuice eller skylle ned med vann. Ifølge innholdsfortegnelsen på flasken er det tilsatt DMSO (Dimetylsulfoksid) og det antas å være grunnlaget for den fargeløse væsken med ettersmak som minner om hvitløk. Forsendelsen, innpakningen, formen på flasken/korken og etiketten med utfyllende beskrivelser fremstår som veldig profesjonell fra Research Pharma UK. Det var en positiv opplevelse å begynne på forskningsprosjektet.

Det ble antydning til sultfølelse ca. 0,5 time etter administrasjon av første dosering, men det var ikke dramatiske effekter. Det var ingen problemer med å vente med matinntaket til de ordinære måltidene for lunsj og middag. Det var ingen overspising ved måltidene og mengden var i samsvar med forberedelsen. Inntil videre har det ikke vært behov for mellommåltider. Som følge av energi-/kaloriunderskuddet i de siste 3 ukene er det inntil videre tilstrekkelig med toleranseevne og disiplin for sultfølelsen. Jeg vil bli overrasket hvis det ikke er mulig å gjennomføre prosjektet med kosthold som er basert på energi-/kaloribalanse.

Currently on: 25 mg ed MK-677 from Research Pharma UK. Research project for 8 weeks from January 2nd 2018 until end of February 2018. Read: Purpose for research on MK-677. Workouts based on Sheiko Powerlifting Training (program #29 in January and #30 in February). Calorie is expected to be at maintenance level. Recomp. Primary focus on strength and positive development for body composition (decrease bodyfat and/or increase muscle mass). Read: Facts about MK-677.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv