hits

17 av 36 (LGD-4033 og GW-501516)


 

17. trening (A):

  • Knebøy - 50 repetisjoner på 122 kg (70 % av 1RM)
  • Benkpress - 50 repetisjoner på 92 kg (70 % av 1RM)
  • Enarmsroing (hantler) - 50 repetisjoner på 35 kg
  • Stående bicepscurl (Z-stang) - 50 repetisjoner på 36 kg

 

Det er ikke identifisert bivirkninger for hud eller hår. Det er ikke kviser (akne), uren hud eller fet hud. Jeg synes faktisk at huden er blitt mykere. Jeg har tidligere hatt perioder hvor det har vært problemer med tørr hud på hendene slik at det blir rifter eller sår på treningsøkter. Det har også blitt vonde træler etter øvelser som chin-up, markløft og benkpress. Huden fremstår imidlertid som mykere, glattere og strammere i forskningsprosjektet. Det er ingen rifter, sår eller træler på hendene. SARM påvirker ikke talgkjertelens produksjon av talg. Det er ingen hårstrå som løsner når jeg drar hånden gjennom håret. Det er heller ikke flass i hodebunnen. Det er dannelsen av DHT (dihydrotestosteron) i hodebunnen som kan føre til hårtap ved bruk av anabole steroider. SARM har en selektiv anabol effekt slik at preparatene har ikke tilsvarende negative bivirkninger som steroider.

Den 6. treningsøkten med løping er gjennomført. Det er fokus på rolig langkjøring i forskningsprosjektet. Treningsøkten består av løping med moderat intensitet (dvs. hjertefrekvens på inntil 150 og inntil ca. 85 % av makspuls) i et segment på ca. 5,3 km. Tiden ble på 22:11 min, dvs. 4:11 min/km. De tekniske beregningene viser et energiforbruk på 575 kcal. Trendutviklingen på ukebasis hittil i forskningsprosjektet er som følgende:

  • Uke 1: Gjsn. på 4:10 min/km (1 løpstrening) - Beste tid på 22:18 min. og dårligste tid på 22:18 min.
  • Uke 2: Gjsn. på 4:09 min/km (1 løpstrening) - Beste tid på 22:17 min. og dårligste tid på 22:17 min.
  • Uke 3: Gjsn. på 4:15 min/km (1 løpstrening) - Beste tid på 22:26 min. og dårligste tid på 22:26 min.
  • Uke 4: Gjsn. på 4:14 min/km (1 løpstrening) - Beste tid på 22:28 min. og dårligste tid på 22:28 min.
  • Uke 5: Gjsn. på 4:07 min/km (1 løpstrening) - Beste tid på 21:59 min. og dårligste tid på 21:59 min.
  • Uke 6: Gjsn. på 4:11 min/km (1 løpstrening) - Beste tid på 22:11min. og dårligste tid på 22:11 min.

 

Løpstreningen i forrige uke var en positiv opplevelse (dvs. 14 av 36) og det var derfor et forventningspress før treningsøkten. Det var underliggende forventninger om at det omsider er positive effekter på utholdenheten fra virkestoffene til GW-501516 (Cardarine). Utviklingen i 2/3 av segmentet var også oppløftende med gjennomsnittlig tempo på under 4:00 min/km, men det ble veldig krevende i motbakkene i avslutningsfasen. Igjen var det tidsnoteringer på over 4:30 min/km med tilhørende betydelig reduksjon av frekvens. Det var følelse av full stopp. Det var åpenbart lettere i motbakkene i det forrige forskningsprosjektet med kroppsvekt på ca. 80 kg. Jeg hadde imidlertid forventet høyere tempo enn dette med kroppsvekt på ca. 88 - 90 kg når det "optimale preparatet" for utholdenhet blir benyttet. Dette er svakt og mye tregere enn ventet. Sluttiden ble på 4:11 min/km, dvs. tiden er litt under grunnlinjen som var på 4:10 min/km ved oppstart. Det innebærer at det har vært 6 uker med stagnasjon og det er sterke indikasjoner på manglende virkestoffer i preparatet (evt. betydelig underdosering). Dette er en lite motiverende erkjennelse når det er 6 uker igjen av forskningsprosjektet. 10 mg ed med GW-501516 (Cardarine) skal angivelig være tilstrekkelig til positive effekter på utholdenheten og 20 mg ed skal gi positive effekter på fettforbrenning.

Marthe Sundby er død. Jeg har tidligere nevnt sykdommen og den lindende behandlingen for leverkreft på Akershus Universitetssykehus (dvs. 2 av 36). Både Dagbladet ("Marthe Sundby døde tirsdag med familien rundt seg") og VG ("Marthe Sundby (42) er død") har artikler om dødsfallet som var ventet siden det i begynnelsen av august ble klart at hun hadde kun kort tid igjen å leve. Immunterapien virket ikke lenger. Marthe Sundby har ingen barn, men har vært sammen med forloveren Lars Erik Pedersen, foreldre og søsken (blant annet Cecilie Sundby) den siste tiden. Hun har vært veldig åpen om sykdommen, men ikke om hva som kan ha vært årsaken eller grunnlaget for sykdommen. Konstituert overlege Tonje Sandblost har uttalt at leverkreftdiagnosen var "sjelden og alvorlig", men hva som gjorde at leverkreften ble betraktet for å være "sjelden" er usikkert. Kreft er alltid "alvorlig". Tilfeller av leverkreft i begynnelsen av 30- og 40-årene er imidlertid uvanlig (jfr. statistisk fra Cancer Research UK) slik at saksforholdet har fått oppmerksomhet.

Siden Marthe Sundby er idrettsutøver på toppnivå blir det uunngåelig med spekulasjoner om bruk av anabole steroider og andre dopingmidler i kommentarfelt, forum og sosiale medier. Høye doser og/eller langvarig bruk av anabole steroider kan i sjeldne tilfeller føre til leversvikt og leverkreft. Det er viktig å være oppmerksom på at leverkreft er en sjelden bivirkning (dvs. ikke vanlig eller middels vanlig, men sjelden). Det hadde uansett vært av vitenskapelig og faglig interesse med avklaring eller opplysninger om dette. Om Marthe Sundby har brukt eller ikke brukt anabole steroider forblir imidlertid et ubesvart spørsmål. Marthe Sundby hadde selvsagt ingen plikt til å bevise sin uskyld og unnlatelsen av å gjøre dette kan ikke brukes mot henne. På spørsmål om bruk av anabole steroider har Marthe Sundby tidligere uttalt at "det er lov om anabole steroider i Norge" og hun valgte dermed å vise til at det ble forbudt med bruk av anabole steroider etter lovendringen i 2013. Leverkreften kan ha vært genetisk betinget og/eller som følge av livsstil. Hvis det har vært forsvarlig eller fornuftig bruk av anabole steroider er det lite sannsynlig at det er grunnlaget for leverkreft, men uforsvarlig og ufornuftig bruk av slike preparater over lengre tid kan i sjeldne tilfeller ha en medvirkende årsak til leverkreft.

Marthe Sundby hadde unike evner, innsatsvilje og mot. Hennes idrettsprestasjoner var imponerende. "Endelig har hun fått hvile", skriver søsteren Cecilie Sundby på Facebook.

Currently on: 10 mg ed LGD-4033 (Anabolicum) and 20 mg ed GW-501516 (Cardarine) from www.SARMSX.com. Research project for 12 weeks from August 7th until October 29th. 3-day minimalist-style program build aroud the basics and some progressive overload for muscle mass and maintaning of strenght. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  +250 to +500 above maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (increase), strength (maintaning) and fat (unchanged or limited increase) since target is weight increase (bulking).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv