hits

10 av 36 (LGD-4033 og GW-501516)


 

10. trening (B):

  • Knebøy - 50 repetisjoner på 122 kg (70 % av 1RM)
  • Markløft - 50 repetisjoner på 132 kg (70 % av 1RM)
  • Skråbenk (hantler) - 50 repetisjoner på 28 kg
  • Chin-up - 50 repetisjoner uten ekstra vektbelastning

 

Det var ingen problemer med kneet. Smertene (først på innsiden og deretter på utsiden) av det høyre kneet som jeg fikk i forrige uke (dvs. 7 av 36) gikk over etter ca. 3 - 4 dager. Det påvirket ikke utførelsen eller gjennomføringen av treningsøktene (styrke, løping eller kampsport), men det var noe ubehagelige smerter ved enkelte bevegelser eller vinkler for kneet. Jeg har hatt slike opplevelser tidligere og årsaken er trolig at det blir begrenset med oppvarming før øvelsen med knebøy. Det går over av seg selv og det er ingen indikasjoner på raskere helbredelse av skader ved bruk av LGD-4033 (Anabolicum). Jeg synes egentlig at ca. 3 - 4  dager var litt lenge for slike smerter siden det normalt er helbredelse av skaden før den neste treningsøkten.

Det har vært overraskende små bevegelser i antall sett og repetisjonsstrukturen på styrketreninger hittil i forskningsprosjektet. Det var svak utvikling i den første uken etter sommerferien, men det antas å være som følge av treningsoppholdet på 3 uker. I den andre uken var jeg tilbake på grunnlinjen som ble satt på prøvetreningene før sommerferien. I begynnelsen av uke 4 er jeg svakt over grunnlinjen på flere øvelser, men det er ingen gjennomgående følelse av forbedringer i den muskulære utholdenheten eller styrken. Jeg har ikke følelse av behov for kortere pauser mellom settene, økning i vektbelastning eller mer intensitet på treningsøktene. Den følte anstrengelsen fremstår som uendret, men jeg tar ca. 2 - 4 flere repetisjoner på det første settet. Forbedringene fremstår egentlig som ordinær progresjon ved oppstart på nytt treningsopplegget. Jeg venter fortsatt på effektene av virkestoffene ("kick-in") for LGD-4033 (Anabolicum) og GW-501516 (Cardarine). Doseringen på 10 mg ed for LGD-4033 (Anabolicum) og 20 mg ed for GW-501516 (Cardarine) er i samsvar med de anbefalte nivåene fra SarmsX som leverandør, men jeg merker ingen vesentlige endringer på treningsøktene. Jeg kommer ikke til å foreta justeringer i doseringene. Planen er opprettholdelse av nivået i hele perioden på 12 uker for fullstendig vurdering av preparatene. Det er anbefaling fra leverandøren om langvarig bruk for å få "fulle effekter" slik at det må være fokus på det langsiktige perspektivet selv om utviklingen hittil har vært svakere enn ventet.

Det er ingen fokus på ren styrke siden vektbelastningen er på ca. 50 til 70 % av 1RM, men det er målsetning om opprettholdelse av styrken. Hovedfokuset er på muskelmassen i forskningsprosjektet. Utviklingen på dette området er noe usikker. Ved fleksing av muskler eller posering foran speilet er det mest åpenbare for meg at det er økning i kroppsfettet. "Sommerkroppen" med fettprosent på 10-tallet er borte. Musklene fremstår som fyldigere slik at deler av vektøkningen antas å være muskelmasse. Jeg gjennomførte et tilsvarende forskningsprosjekt i løpet av høsten 2016 med de samme preparatene fra Olympus UK (Olympus Labs). I løpet av 6 uker ble det økning i kroppsvekten med 9,1 kg fordelt på ca. 50 % for fett, ca. 29 % for muskelmasse og ca. 21 % for annet. Det var ikke spesielt imponerende når halvparten av vektøkningen var fett og fettprosenten på 13,8 % var skuffende. Det er indikasjoner på at kroppsvekten vil være på ca. 88 - 90 kg innen utgangen av uke 6 slik at vektøkningen i det nåværende forskningsprosjektet er direkte sammenlignbart. Den forholdsmessige fordelingen av muskelmasse og kroppsfett for vektøkningen blir derfor interessant på den første analysen av kroppens sammensetning (bodyanalyse). De foreløpige vurderingene gir indikasjoner på at egenskapene for fettforbrenning er utilstrekkelige i forhold til energi-/kalorioverskuddet på +250 til +500 kcal i det kortsiktige perspektivet og det er ingen åpenbare effekter på styrken heller. Hittil i forskningsprosjektet synes det ikke å være forskjeller mellom kapsler fra Olympus UK (Olympus Labs) og flytende fra SarmsX for SARM.

De fysiologiske endringene (i kroppen) som er identifisert i de første ukene er en følelse av økende kroppsvarme og merkbar økning i libido (sexlyst, seksuelle lyster og behov). Det skal ikke være termologiske effekter fra preparatene og det er ingen økning i hvilepulsen, men det er små bevegelser i kroppstemperaturen. Jeg hadde kroppstemperatur på 36,5 - 36,6 °C før oppstart på forskningsprosjektet. De siste målingene viser 36,8 °C slik at det er ingen betydelige endringer. Den følte endringen er imidlertid av vesentlig karakter. Det er ikke følelse av å være overopphetet, men jeg er blitt mer følsom for varme. Det kan være endringer i metabolismen (og forhåpentligvis økning i fettforbrenning) som følge av bruken av GW-501516 (Cardarine). Det er økende bruk av t-skjorte både inne og ute selv om det er sensommer eller tidlig høst med lavere temperaturer. Jeg er veldig varm om natten og det er noe svette eller klamhet når jeg våkner for å gå på toalett. Jeg sover delvis utenfor dynen, men varmetapet er begrenset. Det er også økning i libido. Jeg nevnte innledningsvis (dvs. 1 av 36) at libido har vært nedsatt siden prosjektet med S-4 (Andarine) som ble avsluttet i begynnelsen av juni 2017 og at det var ingen endringer etter behandlingsopplegget (PCT) med Nolvadex i sommer. Jeg har vært forberedt på at LGD-4033 (Anabolicum) kan gi undertrykkelse av egenproduksjon av testosteron ("suppression can occur"), men i de første ukene etter oppstart er det merkbar økning (evt. normalisering) av libido og uten unntak er det nattlige ereksjoner. Det er foreløpig ingen indikasjoner på redusert egenproduksjon for testosteron. Det kan være at LGD-4033 (Anabolicum) gir tilsvarende terapeutiske fordeler som testosteron. Det er ingen indikasjoner på forhøyede nivåer for østradiol. Det har ikke vært fornemmelse av varme eller verkende følelse i brystvortene. Arimidex er tilgjengelig hvis det blir indikasjoner på forhøyet nivå for østradiol i prosjektperioden, men det er uansett planer om bruk av Nolvadex som behandlingsopplegg (PCT) etter avslutning på forskningsprosjektet.

Det er ingen psykologiske endringer. Jeg fremstår som tålmodig, avslappet og avbalansert. Det er ingen antydning til sinne, irritasjon, aggressivitet eller humørsvingninger. Det er ingen identifiserbare eller merkbare endringer i adferd. Jeg har imidlertid inntrykk av at det er en mer positiv følelse og bedre humør enn tidligere i sommer. Det kan være bedre selvfølelse og mer selvtillit. Økningen i kroppsfettet påvirker ikke mitt positive kroppsbilde og det er følelsesmessig stabilitet. Den generelle helseprofilen fremstår som godkjent.

Restitusjon er veldig bra. Etter den litt krevende oppstarten etter sommerferien med styrke, løping og kampsport er det nå 100 % restitusjon etter hver treningsøkt. Det har ikke vært forsinket muskelømhet (doms) eller andre muskelplager etter treningsøkter i den siste uken. Det ukentlige treningsomfanget er på 3 treningsøkter for styrke (ca. 4 timer), 1 treningsøkt for løping (ca. 0,5 time) og 3 treningsøkter for kampsport (ca. 4 timer), dvs. ca. 8,5 timer i uken.

Det er ingen endringer i søvn, søvnkvalitet eller søvnmønster hittil i forskningsprosjektet. Det er ca. 6 - 7 timer søvn hver natt og det er på grensen til utilstrekkelig, men det er å krevende å oppå den optimale søvnmengden. Det er vanskelig å sovne før kl. 23 - 24 om kvelden og jeg våkner ca. 15 - 30 min. før alarmen på mobiltelefon hver morgen, men det er følelse av å være uthvilt. Det er ingen problemer med å stå opp om morgen. Det mest optimale antas å være 7 til 9 timers ubrutt søvn hver natt hvor de første timene er for fysisk reparasjoner og de siste timene er for psykisk reparasjon. For helse og prestasjon på treningsøkter kan søvnkvalitet være avgjørende. For lite søvn kan bidra til økt stressnivå for kroppen slik at det blir mer kortisol og mindre testosteron. Det kan også gi redusert følsomhet for insulin samt påvirke søtsuget og fettlagring (dvs. mindre muskler og mer fett). Søvnmengden er trolig mer viktig ved fokus på vektreduksjon enn vektøkning, men jeg bør uansett  forsøke å legge meg tidligere enkelte dager slik at det ukentlige gjennomsnittet blir innenfor rammen av 7 til 9 timer.

Currently on: 10 mg ed LGD-4033 (Anabolicum) and 20 mg ed GW-501516 (Cardarine) from www.SARMSX.com. Research project for 12 weeks from August 7th until October 29th. 3-day minimalist-style program build aroud the basics and some progressive overload for muscle mass and maintaning of strenght.  Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  +250 to +500 above maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (increase), strength (maintaning) and fat (unchanged or limited increase) since target is weight increase (bulking).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv