hits

3 av 36 (LGD-4033 og GW-501516)


 

3. trening (A):

  • Knebøy - 50 repetisjoner på 122 kg (70 % av 1RM)
  • Benkpress - 50 repetisjoner på 92 kg (70 % av 1RM)
  • Enarmsroing (hantler) - 50 repetisjoner på 35 kg
  • Stående bicepscurl (Z-stang) - 50 repetisjoner på 36 kg

 

Det er foreløpig ingen merkbare endringer på treningsøkter eller den generelle helseprofilen etter oppstart på forskningsprosjektet med LGD-4033 (Anabolicum) og GW-501516 (Cardarine). Jeg er fortsatt under grunnlinjen på antall sett og repetisjonsstrukturen som ble satt på prøvetreningene før sommerferien. Det er teoretiske beskrivelser om at GW-501516 (Cardarine) gir mer energi og bedre utholdenhet slik at det kan tenkes å få effekter på treningsøkter. Preparatet er imidlertid ikke stimulerende på samme måte som koffein, efedrin og DMAA (Methylhexanamine). Det kan heller ikke sammenlignes med PWO, fettforbrennere og energidrikker. Inntak av GW-501516 (Cardarine) gir ingen følelse av økt energinivå, våkenhet, oppstemthet, utholdenhet, konsentrasjon, fokus eller bedre selvfølelse. Det er ingen umiddelbare effekter, men det er forventninger om gradvise forbedringer av utholdenheten (flere repetisjoner på styrketrening, bedre tider på løpstreningen) ved kontinuerlig bruk av preparatet over lengre tid. GW-501516 (Cardarine) forårsaker ikke stimulering slik at det kan bli søvnløshet, rastløshet, uro mv. Søvn, søvnkvalitet og søvnmønster har vært uendret i den første uken av forskingsprosjektet.

VG hadde pr. 01.08.2017 en artikkel om "nordmenn tar hestedop for å få sommerkroppen" og Lene Alexandra (35 år, personlig trener på SATS Nydalen) kommer samtidig med erkjennelse om bruk av hestedopet når hun var i tidlig i 20-årene i et videoklipp. Som følge av at "stoffet er såpass potent" velger VG å unnlate å bruke navnet på preparatet. Fullstendighet og nøyaktighet i kunnskapsformidlingen er viktig ved forebygging slik at unnlatelse eller tilbakeholdelse av detaljer er feilvurdering hos VG. Det omtalte hestedopet er Clenbuterol og grunnlaget for artikkelen er det har vært "åttedobling" av beslagene av preparatet siden 2008. Steinar Madsen (fagdirektør i Legemiddelverket) synes at beslagstallene (dvs. 96 beslag i 2016) er "urovekkende" og tenker at det har sammenheng med "kroppsidealet man har i dag". Det blir bekreftet i en kommentar fra "mann i 30-årene" som forklarer at formålet med bruken å "forbrenne det siste fettet på magen og på sidene". Clenbuterol gir økt energi, økt utholdenhet, redusert matlyst og økt forbrenning ifølge artikkelen i avisen.

Clenbuterol er ikke et anabolt steroid, men er klassifisert som andre anabole midler sammen med for eksempel SARM, veksthormon, IGF-1 og insulin. Det benyttes hovedsakelig for forbrenning av underhudsfett. Clenbuterol er astmamedisin for hest (derav betegnelsen som "hestedop" i media) og en potent beta-2-adrenerg agonist. Det er en mild anabol effekt (dvs. i motsetning til anti-katabolt) og det stimulerer det sympatiske nervesystemet. Det skjer ved påvirkning av reseptorer i hjertet, lungene, fordøyelseskanalen, leveren, bukspyttkjertelen og skjelettmuskulatur. Det kan være stressende for hjertemuskulaturen og det kan være forhøyet risiko hjerteinfarkt når bruk av Clenbuterol kombineres med anabole steroider. Preparatet utvider bronkiene og bidrar til økt blodtrykk, puls og kroppstemperatur. Preparatet betraktes for å være "god fettforbrenner" som fjerner overflødig underhudsfett, men kan også gi angst, uro og søvnvansker. Clenbuterol kan brukes i slutten av en kur med anabole sterioder, men gjerne gjennom hele kuren for å utnytte den anabole effektene og den økte fettforbrenningen. Clenbuterol brukes ofte av jenter slik som Lene Alexandra erkjenner i intervjuet med VG.

Clenbuterol blir betraktet for å være en "fantastisk medisin" som "brenner fett og bygger muskler". Det er et "ekstremt fettforbrennende middel", men har "lav anabol effekt". Det er "svært mange jenter" som bruker dette i april og mai (dvs. våren, forsommeren) og Politiet har statistikk fra dopingtester som dokumentasjon på dette. Bivirkninger er "tørr, svimmel og vondt i hodet".

For Clenbuterol synes tabletter å være mest brukt, men det finnes også injeksjoner og flytende væske. Doseringene er i mikrogram (mcg) og ikke milligram (mg).  Doseringen for menn synes å være på 40 - 160 mcg, mens for kvinner er doseringen på 40 - 80 mcg. Det kan være fornuftig med lavere dosering (for eksempel 20 mcg) enn dette i begynnelsen for vurdering av toleranseevne. Virkningen kan normalt merkes ca. 2 - 4 timer etter administrasjon. Clenbutetol har lang halveringstid (mer enn 24 timer), men det blir anbefalt med 2 daglige doseringer. Dosering om kvelden bør unngås for å begrense problemer med søvn. Varighet på bruken synes å være innenfor rammen av 4 - 6 uker, men perioden kan forlenges ved bruk av 2-dager på og 2-dager av protokollen. Også 2-uker på og 2-uker av er en protokoll som blir mye brukt. Virkningen av stoffet blir redusert over tid (ca. 17 dager blir oppgitt) siden reseptorene blir stengt og økte doseringer har ingen innvirkning i den sammenheng. Det kan være fornuftig å bruke termometer for kontroll av kroppstemperaturen siden det er termogene effekter. Når kroppstemperaturen er tilbake på normalnivå er det indikasjoner på at virkestoffene har mistet effekten. Et opphold på 2 - 4 uker kan være aktuelt i den forbindelse.

Clenbuterol er registrert i dopingforskriften som "Klenbuterol" (dvs. det norske navnet på legemiddelsubstansen). Det innebærer at salg, kjøp, bruk, oppbevaring, distribusjon, innførsel/import mv. av dopingmiddelet er overtredelse etter Straffeloven § 234 og strafferammen er fengsel på inntil 2 år. Det er imidlertid ikke aktuelt med straffesak mot Lene Alexandra siden det er foreldelse av straffeansvaret for saksforholdet. Den straffbare virksomheten er avsluttet og det straffbare forholdet er opphørt for mer enn 5 år siden.

Clenbuterol er også registrert på dopinglisten til idretten som "øvrige anabole stoffer", dvs. samme gruppe som SARM. De tyske kortdistanseløperne Katrin Krabbe (100m på 10,89 og 200m på 21,95), Silke Moller (100m på 10,90 og 200m på 21,74) og Grit Breuer (200m på 22,58 og 400m på 49,42) testet positivt på Clenbuterol i 1992 og ble utestengt i 2 år. Det har vært 18 dopingsaker med Clenbuterol og flere idrettsgrener er representert (dvs. maraton, halv maraton, sprint, høyde, sleggekast, kule, hinder, lengde og hekk). Jeg tviler på at utøverne har prestasjonsfremmede effektet i idrett fra preparatet slik at det er hovedsakelig effekter fra fettforbrenning og reduksjon av kroppsvekt som er formålet med bruken. Det er ingen vektklasser i slike idrettsøvelser.

Currently on: 10 mg ed LGD-4033 (Anabolicum) and 20 mg ed GW-501516 (Cardarine) from www.SARMSX.com. Research project for 12 weeks from August 7th until October 29th. 3-day minimalist-style program build aroud the basics and some progressive overload for muscle mass and maintaning of strenght.  Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  +250 to +500 above maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (increase), strength (maintaning) and fat (unchanged or limited increase) since target is weight increase (bulking).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv