hits

1 av 36 (LGD-4033 og GW-501516)


 

1. trening (A):

  • Knebøy - 50 repetisjoner på 122 kg (70 % av 1RM)
  • Benkpress - 50 repetisjoner på 92 kg (70 % av 1RM)
  • Enarmsroing (hantler) - 50 repetisjoner på 35 kg
  • Stående bicepscurl (Z-stang) - 50 repetisjoner på 36 kg

 

Treningsopplegget er beskrevet i kostholds- og treningsplanen. Det er et helkroppsprogram som består av 2 treningsøkter (A og B) som jeg roterer gjennom hele perioden og det blir 3 treningsøkter i uken med styrke. Det er et minimalistisk og intensivt treningsprogram som har hovedfokus på baseøvelser og litt progressiv overbelastning med støtte- og isolasjonsøvelser.  Det er redusert vektbelastning (ca. 70 % av 1RM for basisøvelsene og ca. 50 % av 1RM for støtte- og isolasjonsøvelsene) siden det er fokus på hypertrofi. Det er 50 repetisjoner på hver øvelse. Antall sett vil være noe varierende avhengig av den muskulære utholdenheten. Jeg kjører til eller nær utmattelse (failure) på hver øvelse og etter kortvarig pause på ca. 1 - 2 minutter fortsetter jeg på det neste settet. Dette oppsettet gjentas inntil 50 repetisjoner er nådd.

Jeg merker at motivasjon er på et lavt nivå etter sommerferien på 3 uker og det ble en kjedelig treningsøkt. Jeg måtte ha flere sett på enkelte øvelser for å oppnå 50 repetisjoner sammenlignet med grunnlinjen på de 7 prøvetreningene som ble gjennomført før sommerferien. En tilbakegang var ventet siden det har vært 3 uker med begrenset aktivitet og ingen styrketrening, men fraværet av motivasjon, fokus og arbeidsinnsats var overraskende for meg. Dette er et dårlig utgangspunkt for kostholds- og treningsopplegget, men det kan være et godt utgangspunkt for vurdering av virkestoffene til preparatene som skal brukes i forskningsprosjektet. Det blir interessant med vurdering av tidsperspektivet for å komme tilbake til grunnlinjen og evt. effekter av virkestoffene ut over dette.

Jeg bruker ikke baderomsvekten i forskningsprosjektet, men jeg valgte å foreta måling av kroppsvekten for oversikt på bevegelsene i sommerferien. Det var overraskende at kroppsvekten ble redusert med -0,7 kg i løpet av sommerferien på 3 uker. Jeg hadde egentlig forventninger om økning i kroppsvekten siden det har vært uvanlig mange avvik fra kostholdsplanen som brukes i forskningsprosjekter. Jeg har imidlertid hatt fokus på et høyt innhold av protein i alle ordinære måltider (dvs. frokost, lunsj og middag) i perioden og det kan være årsaken til dette. Det har vært omelett til frokost, bokser med tunfisk til lunsj og kjøtt eller fisk til middag. Det har selvsagt vært mellommåltider med høyt innhold av karbohydrater (iskrem, sjokolade, kake, brus, chips, boller mfl) og fett (hamburger, hotdog, pizza, pommes frites mfl), men jeg har tilsynelatende gjennomført sommerferien uten uheldige bevegelser i kroppsvekten.

Det er 8 uker siden prosjektet S-4 (Andarine) ble avsluttet. I de første 5 ukene var det ordinære styrke- og kardiotreninger (inkl. testing av det nye treningsopplegget), men i de siste 3 ukene har det vært sommerferie uten treningsøkter. Det var bruk av Nolvadex (Generic Pharma) som behandlingsopplegg (PCT) i 4 uker med standard protokoll på 40 - 40 - 20 - 20 mg ed. Det var ingen bivirkninger ved bruk av preparatet, men effektene har ikke vært som ønsket. Jeg valgte å bruke Nolvadex som følge av indikasjoner på reduksjon av egenproduksjon av testosteron. Jeg synes ikke at det har vært vesentlige endringer i libido etter avslutningen på prosjektet med S-4 (Andarine). Libido fremstår fortsatt som nedsatt. Det er indikasjoner på at gjenopprettingsperioden kan være noe mer tidkrevende enn ventet.

Jeg har begynt på forskningsprosjektet på 12 uker med LGD-4033 (Anabolicum) og GW-501516 (Cardarine) fra SarmsX. For LGD-4033 (Anabolicum) er det dosering på 10 mg ed og for GW-501516 (Cardarine) er det dosering på 20 mg ed. De blå flaskene fra SarmsX er på 30 ml. 1 ml er 10 mg for LGD-4033 (Anabolicum) og 20 mg ed for GW-501516 (Cardarine). Jeg tar derfor 1 ml om dagen fra begge flaskene fordelt på 1 dosering siden halveringstiden er på 24 timer. En flaske er tilstrekkelig for 1 måneds forbruk og jeg må derfor ha 3 flasker av hvert preparat til prosjektet på 12 uker. Den kjemiske væsken for LGD-4033 (Anabolicum) har en lys gulaktig farge, mens det er lys rødaktig farge for GW-501516 (Cardarine). Flaskene med LGD-4033 (Anabolicum) har en klar og gjennomsiktig væske, men det var grumsete og uklar væske for GW-501516 (Cardarine). Det synes å være dannelse av krystaller eller krystallisering (crystallization) i alle de 3 flaskene med preparatet. Kraftig risting var nytteløst, men kombinasjon av oppvarming av flasken under rennende varmt vann og kraftig risting medførte at det ble bedre oppløsning av væsken. Det er fortsatt hvite klumper med krystaller i flasken som ikke blir utblandet, men væsken er ikke grumsete nå. Det var ikke mulig å få helt klar og ren væske for flasken med GW-501516 (Cardarine). Det var lignende problemstilling med den siste flasken med S-4 (Andarine) fra SarmsX (dvs. 39 av 48) i det forrige prosjektet. Det kan være at flaskene er blitt utsatt for kjøligere temperaturer under transport, men når alle 6 flaskene til det nåværende forskningsprosjektet ble mottatt samtidig og det bare er de 3 flaskene med GW-501516 (Cardarine) som har krystallisering er det noe usikkert om dette er årsaken.

Det er en svak kjemisk lukt fra flaskene og en mildere kjemisk smak på væsken. Dette er det 3. prosjektet med flytende SARM slik at jeg er blitt vant til den kjemiske smaken og det er ikke ubehagelig for meg. Det var ingen brennende følelse i munn eller halsen, men mer en følelse av varme. Det er ikke nødvendig med utblanding i juice eller skylle ned med vann etterpå. Det er ingen vesentlige forskjeller i smak og følelse mellom GW-501516 (Cardarine) og LGD-4033 (Anabolicum). Jeg hadde trolig ikke merket forskjeller i blindtest. Når jeg tenker tilbake på tidligere forskningsprosjekter er det egentlig bare fargen (dvs. blå, grønn, gul og rød) på væsken som har vært forskjellen mellom preparatene fra SarmsX.

Currently on: 10 mg ed LGD-4033 (Anabolicum) and 20 mg ed GW-501516 (Cardarine) from www.SARMSX.com. Research project for 12 weeks from August 7th until October 29th. 3-day minimalist-style program build aroud the basics and some progressive overload for muscle mass and maintaning of strenght.  Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  +250 to +500 above maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (increase), strength (maintaning) and fat (unchanged or limited increase) since target is weight increase (bulking).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv