hits

47 av 48 (S-4)

47. trening (rygg og biceps):

  • Markløft - 4 x 8 på 157 kg (82 % av 1RM)
  • Chin-up - 4 x 10 på 15 kg
  • Stående bicepscurl (Z-stang) - 4 x 10 på 48 kg
  • Sittende hammercurl (hantler) - 4 x 9 på 20 kg

 

Det var ingen endringer i vektbelastningen eller antall repetisjoner sammenlignet med forrige treningsøkt (dvs. 41 av 48).

Beltespennet på buksen er strammet inn med ytterligere ett hakk, dvs. 2 hakk siden oppstarten på forskningsprosjektet. Basert på tidligere erfaringer er det ca. 4 - 5 kg i kroppsvekt for hvert hakk. Siden kroppsvekten var på 88,8 kg ved oppstart er det indikasjoner på at kroppsvekten kan være på ca. 80 - 82 kg nå. Dette er veldig overraskende siden det var små bevegelser for kroppsvekten i begynnelsen på forskningsprosjektet. Jeg har i løpet av de siste ca. 3 - 4 ukene foretatt innstramming av beltespennet med 2 hakk og det er betydelige bevegelser i kroppsvekten. Det er egentlig dramatiske endringer innenfor en kort tidsramme og jeg er derfor noe bekymret for konsekvensene på muskelmassen i den kommende analysen av kroppens sammensetning (bodyanalyse). Det er fokus på energi-/kaloriunderskudd på ca. -250 til -500 kcal, men jeg var trolig i den øvre rammen av dette i perioden med forkjølelse (sykdom). S-4 (Andarine) synes ikke å være tilstrekkelig anabolt til bevaring av muskelmasse eller begrense tapet av muskelmasse i en slik nedbrytende (katabol) situasjon. Basert på mine vurderinger har ikke S-4 (Andarine) spesielle egenskaper som gjør at preparatet er best egnet for vektreduksjon (cutting) slik som det fremkommer av de teoretiske beskrivelsene. Det kan være positive egenskaper for kroppsfett og fettforbrenning, men grunnlaget for bruk av ikke-steroide SARM er de anabole effektene på muskelmasse og ren styrke. Når de effektene uteblir fremstår bruk av preparatet som lite hensiktsmessig. Hvis det utelukkende er fokus på kroppsfett er det andre preparater som er mer egnet og som ikke gir uheldige bivirkninger for øyne. Det burde uansett være muligheter for fettprosent på 10-tallet i dette forskningsprosjektet slik at "sommerkroppen" synes å være på plass, men det blir med redusert muskelmasse og mindre styrke enn forventet.

Jeg har tidligere nevnt bivirkningene som er reduksjon i egenproduksjon av testosteron (betydelig nedsatt libido, manglende nattlige ereksjoner, sexlysttap) og øyne (nattblindhet, fargeoppfattelse, gulaktig fargetoning), men det som også er relevant er hvilke bivirkninger det ikke har vært i forskningsperioden. Astrid Bjørnebekk (forsker i kognitiv nevrovitenskap ved Oslo Universitetssykehus) har foretatt identifisering av 84 bivirkninger for anabole steroider (jfr. 31 av 48), men dette er generell gruppering og det skilles ikke mellom de ulike preparatene. Arten og omfanget av bivirkninger for ikke-steroide SARM kan imidlertid ikke sammenlignes med anabole og androgene steroider. Det har ikke vært endringer for hud (kviser, fet hud, talgvekst, svette, åreknuter) eller håret (hårvekst, hårtap) for meg. Det er ingen indikasjoner på høyt blodtrykket (blodtrykk, neseblod, hodepine, stress, tretthet, svimmelhet) og dermed er det ingen risiko for hjerteinfarkt eller slag (hjerteproblemer, pusteproblemer). Jeg har ikke merket endringer i den mentale helsen (sliter, humørsvingninger, aggressivitet, irritabilitet, empatisvikt, tunnelsyn, impulsivitet, sjalusi, depresjon, engstelig, kort lunte, asosialitet, lav selvtillit, angst, hallusinasjoner, bipolaritet, selvmordstanker, egoisme, hukommelsesproblemer, kognitiv svikt, konsentrasjonsproblemer, delvis psykose, sadistisk, tvangspreget, paranoia, magareksi). Jeg fremstår som rolig, kontrollert og avbalansert i de fleste sammensetninger. Søvn, søvnmønster og søvnkvalitet har vært uendret i perioden (søvnapne, søvnproblemer). Mitt søvnmønster er på ca. 7 timer og det er tilsvarende som tidligere slik at det er ingen endringer. Det har ikke vært indikasjoner på endringer i nivået for østradiol (gynekomasti). Det er heller ingen indikasjoner på tørre ledd på treningsøktene (seneskader, muskelskader, strekkmerker, stive ledd, ryggproblemer) eller vannretensjon (oppblåsthet, væskeansamlinger). Kostholdet har vært i samsvar med kostholdsplanen med energi-/kaloriunderskudd på -250 til -500 og matlysten er ikke blitt påvirket (appetitttap, spiseforstyrrelser, kvalme).Det er heller ingen vesentlige endringer for kroppen (deformering av kjeven, fettfordelingsendring, mørk stemme, lavt stoffskifte, infeksjon/betennelser, blod i avføring, leamus, høye nyreverdier, kolesterol, høyere leververdier, bukspyttkjertelbetennelse, hypofysen, vannlatingsproblemer). Doseringene for SARM er basert på bruk av måleenhet (dropper) og er veldig enkelt å avslutte når flasken er tom (avhengighet, stikkavhengighet, arrvev).

Currently on: 80 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting). Night vision problems (night blindness) at 60 mg ed (no issues at 50 mg ed). Yellow tint is noticed in both artificial light and natural light.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv