hits

46 av 48 (S-4)

46. trening (bryst, triceps og skulder):

  • Benkpress - 4 x 7 på 109 kg (80 % av 1RM)
  • Skråbenk (hantler) - 4 x 8 på 35 kg
  • Skulderpress (hantler) - 4 x 9 på 28 kg
  • Sidehev - 4 x 8 på 16 kg

 

Det var ingen endringer i vektbelastningen eller antall repetisjoner sammenlignet med forrige treningsøkt (dvs. 40 av 48). Jeg hadde ikke kapasitet til å være med på kampsport i perioden med forkjølelse og måtte stå over flere treningsøkter, men jeg er tilbake i ordinære treningsrutiner nå. Det synes å være normale prestasjoner på treningsøktene for kampsport og løping, men ren styrke og den muskulære utholdenheten på styrketreningene er fortsatt noe svekket. Jeg er usikker på om svakhetene kan tilordnes forkjølelsen siden det burde være tilstrekkelig med tid til gjenoppretting nå. Det kan også være det akkumulerte energi-/kaloriunderskuddet som tærer på styrken og muskulaturen. I de siste ukene av forskningsprosjektet har jeg vært på ca. -500 kcal.

Det er bare 2 treningsøkter for styrke som gjenstår før avslutning på forskningsprosjektet med S-4 (Andarine). I neste uke blir det test av 1RM og analyse av kroppens sammensetning (bodyanalyse) samt en avsluttende vurdering av preparatet. I forskningsprosjektet var det målsetninger om bevaring av muskelmasse og opprettholdelse av styrke, mens det var ventet betydelig reduksjon av kroppsfettet som følge av energi-/kaloriunderskudd. Jeg har foretatt generelle vurderinger av utviklingen i forskningsprosjektet og forventningene før avslutningen er som følgende:

  • For ren styrke er det ventet reduksjon på test av 1RM. I løpet av forskningsperioden har det vært flere indikasjoner på svakhet. Det har ikke vært endringer i vektbelastningen, men antall repetisjoner ble redusert på flere øvelser i perioden med dosering på 50 - 60 mg ed. I perioden med dosering på 70 - 80 mg ed ble de tapte repetisjonene gjenvunnet, men forkjølelsen i forrige uke har vært ødeleggende. Jeg fremstår som frisk nå, men styrken har ikke kommet tilbake og det blir ikke full restitusjon eller helbredelse for kroppen med energi-/kaloriunderskudd på -500 kcal. Det er forventninger om 132 - 134 kg for benkpress (dvs. -5 til -3 kg), 182 - 187 kg for markløft (dvs. -10 til -5 kg) og 172 - 177 kg for knebøy (dvs. -5 til 0 kg) på test av 1RM. Dette er litt skuffende og det underbygger mine antakelser om at S-4 (Andarine) er et svakt SARM. De teoretiske beskrivelsene som at S-4 (Andarine) skal bidra til betydelig økning i styrke og steroid-lignende resultater er uriktig fremstilling.
  • For kroppsfettet og fettprosenten var det svak utvikling i begynnelsen av forskningsprosjektet, men de økte doseringene til 70 - 80 mg ed har sammen med mindre avvik fra kostholdsplanen bidratt til betydelig økning i fettforbrenningen i avslutningsfasen. Jeg forventer at kroppsvekten er på under 83-tallet på den offisielle innveiingen på treningssenteret slik at målsetningen om vektreduksjon på minimum -5 kg blir innfridd. Jeg er litt usikker på fettprosenten, men tenker at det er mer sannsynlig med 11-tallet enn 10-tallet. Jeg er i hvert fall ikke under 10 % på nåværende tidspunkt. S-4 (Andarine) skal ifølge de teoretiske beskrivelsene ha sterke effekter på kroppens evne til nedbrytning av fettvev. Preparatet skal bidra til minimering av lipoprotein lipase (LPL), dvs. et enzym som foretar lagring av fettvev (lipid akkumulering). Det gir nedbrytning av fettvevet og bruk av fett som foretrukket energikilde for kroppen. Det innebærer at kroppen raskt foretar reduksjon av overflødig fett. De teoretiske beskrivelsene kan være berettiget og rettmessige siden vektreduksjon har vært større enn hva som er normalt med energi-/kaloriunderskudd på ca. -250 til -500 kcal. Basert på kostholdsplanen var det forventninger om vektreduksjon på ca. 5 kg, men jeg tror faktisk at vektreduksjonen har vært større enn dette. Kroppsvekten er trolig nærmere ca. 80 kg enn ca. 85 kg nå sammenlignet med utgangspunktet på 88,8 kg.
  • For muskelmassen er det ventet reduksjon. Ved vektreduksjon på mer enn -5 kg er det urealistisk og utenkelig med bevaring av muskelmassen. De anabole egenskapene til S-4 (Andarine) er ikke tilstrekkelige til å unngå tap av muskelmasse ved vektreduksjon. De teoretiske beskrivelsene om anabole aktiviteter for bein og muskler slik at det blir økning i proteinsyntesen (og dermed økning i muskelmassen) er overdrevet. Det som blir mest interessant er om S-4 (Andarine) kan begrense reduksjon av muskelmassen sammenlignet med de øvrige preparatene som er benyttet i tidligere forskningsprosjekter. Den prosentvise fordelingen av vektreduksjon blir en avgjørende vurderingsfaktor. Ved bruk av Ostarine (MK-2866) ble det vektreduksjon på -0,9 kg fordelt på ca. 33 % for kroppsfett, ca. 22 % for muskelmasse og ca. 45 % for annet, mens ved bruk av PES Alphamine ble det vektreduksjon på -4,7 kg fordelt på ca. 60 % for fett, ca. 21 % for muskelmasse og ca. 19 % for annet. Basert på dette fremstår forholdstallet på ca. 21 til 22 % av vektreduksjon som et viktig nøkkeltall i vurderingen. S-4 (Andarine) skal være et av de mest androgene av SARM slik at bevegelsene for "annet" (dvs. kroppsvannet) for vektreduksjon er også relevant. Det vil foretas vurdering av utviklingen for underhudsvannet (ekstracellulært vann), dvs. vannet som befinner seg utenfor cellene og i blodomløpet. Dette er vannet som ligger mellom huden og som ligner litt på fett (pløsete og slapp). Det er mer slankere og strammere kroppssammensetning med mindre underhudsvann. Hvis S-4 (Andarine) bidrar til uttørring av muskler og hud (dvs. hardhet, vaskularitet mv.) bør det bli vesentlig reduksjon i verdiene for ekstracellulær veske (ECW) på analysen av kroppens sammensetning.

 

Den 22. treningsøkten med løping er gjennomført. Tiden for segmentet på ca. 5,3 km ble på 21:14 min, dvs. 3:59 min/km. Det ble ikke ny bestenotering i den siste uken for forskningsprosjektet, men tatt i betraktning at forkjølelsen har vært noe ødeleggende for kapasiteten og ytelsen på treningsøktene var tiden godkjent. Dette er den 3. tidsnoteringen på under 4:00 min/km som er blitt betraktet som et motstandsnivå ved "moderat intensitet" (puls på inntil 150) og det er ingen forventninger om vesentlig bedre prestasjoner på treningsøktene enn dette.

Currently on: 80 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting). Night vision problems (night blindness) at 60 mg ed (no issues at 50 mg ed). Yellow tint is noticed in both artificial light and natural light.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv