hits

41 av 48 (S-4)

41. trening (rygg og biceps):

  • Markløft - 4 x 8 på 157 kg (82 % av 1RM)
  • Chin-up - 4 x 10 på 15 kg
  • Stående bicepscurl (Z-stang) - 4 x 10 på 48 kg
  • Sittende hammercurl (hantler) - 4 x 9 (- 1) på 20 kg

 

Det var ingen endringer i vektbelastningen sammenlignet med forrige treningsøkt (dvs. 35 av 48), men antall repetisjoner ble redusert på sittende hammercurl som var den siste øvelsen på treningsøkten. Jeg hadde ikke tilstrekkelig kapasitet til opprettholdelse av antall repetisjoner. Det var også forlengende pauser mellom settene på dagens treningsøkt. Det er reduksjon i kapasiteten og den muskulære utholdenheten som følge av forkjølelsen.

Den 21. treningsøkten med løping er gjennomført. Tiden for segmentet på ca. 5,3 km ble på 21:21 min, dvs. 4:00 min/km. Jeg merker at det forhøyde energi-/kaloriunderskuddet i den siste uken og forkjølelsen får innvirkning på ytelsen. Det var egentlig fin flyt på løpingen, men jeg ble mer svett og mer andpusten enn tidligere. Pulsen var også nærmere grensen på 150. Jeg klarte uansett å oppnå et tempo på 4:00 min/km og det var hovedsakelig det reduserte tempoet i motbakken som var differansen fra bestenoteringen tidligere i uken. Jeg ble veldig andpusten i motbakken og det var melkesyre i lårmuskulaturen. Jeg tapte ca. 9 - 10 sekunder på dette sammenlignet med bestenoteringen. Det er ikke utenkelig at dette kan ha sammenheng med den påtrengende forkjølelsen som har plaget meg i de siste dagene (dvs. 40 av 48), men jeg er uansett fornøyd med gjennomføringen av løpstreningen og tempoet. Den muskulære utholdenheten er redusert på treningsøktene for styrke og utholdenheten ved løping er også påvirket. Det virker imidlertid som helsesituasjonen er under kontroll og det er noe skadebegrensning siden treningsøktene som inngår i forskningsprosjektet ikke er blitt påvirket i vesentlig omfang. Det er foreløpig ingen forhøyet kroppstemperatur eller feber, men de øvrige symptomene har ikke sluppet taket ennå. Jeg måtte stå over treningsøkten for kampsport i går siden dette er høyintensiv og krevende fysisk aktivitet. Med slappet, redusert energinivå, tung pust, lettere hodepine, sår hals, nysing og tett nese er det ikke tilstrekkelig med arbeidskapasitet til kampsport. Jeg har foretatt iverksettelse av tiltak ved å ha lengre pauser mellom settene på treningsøktene for styrke og treningsøktene for løping er innenfor rammen av moderat intensitet slik at dette har gått bedre enn ventet. Styrken og den muskulære utholdenheten er redusert, men det antas at dette kommer raskt tilbake når forkjølelsen er over. Forhåpentligvis skjer det innen tidspunktet for test av 1RM ved avslutning av forskningsprosjektet som er om litt over 1 uke. Siden tilstanden etter ca. 2 - 3 dager ikke har videreutviklet seg til feber er det lite sannsynlig at det blir influensa i denne omgang.

Currently on: 80 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting). Night vision problems (night blindness) at 60 mg ed (no issues at 50 mg ed). Yellow tint is noticed in both artificial light and natural light.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv