hits

40 av 48 (S-4)

40. trening (bryst, triceps og skulder):

  • Benkpress - 4 x 7 (-2) på 109 kg (80 % av 1RM)
  • Skråbenk (hantler) - 4 x 8 (-1) på 35 kg
  • Skulderpress (hantler) - 4 x 9 (-1) på 28 kg
  • Sidehev - 4 x 8 på 16 kg

 

Det var ingen endringer i vektbelastningen sammenlignet med forrige treningsøkt (dvs. 34 av 48), men antall repetisjoner ble redusert og det antas å være svakhet som følge av sykdom. 3 av 4 øvelser ble negativt påvirket. Jeg har fått en påtrengende forkjølelse og er på grensen til influensa, men treningsøkten ble gjennomført i sin helhet. Det var redusert energinivå, slapphet og tung pust. Styrken var ikke tilstrekkelig i dag, men under omstendighetene fremstår treningsøkten som akseptabel. Jeg måtte også ha forlengende pauser mellom settene, dvs. ca. 4 - 5 minutter sammenlignet med ca. 2 - 3 minutter som fremkommer av treningsplanen. Det var behov for lengre pauser for bedre restitusjon for muskulaturen og begrense belastningen for sentralnervesystemet. Jeg hadde ikke kapasitet til høyere intensitet i dag.

Som det fremkommer av treningsplan har jeg normalt pause på ca. 2 - 3 minutter mellom hver sett på treningsøktene for hypertrofi. Jeg ønsker ikke overdreven belastning eller tretthet for sentralnervesystemet (CNS) slik at pausene skal gi tilstrekkelig med restitusjon mellom settene til opprettholdelse av antall repetisjoner. Jeg bruker hovedsakelig baseøvelser slik at hensikten er sammensatte bevegelser og ikke forbrenning eller ødeleggelse av muskulaturen. For støtte- og isolasjonsøvelser ville det trolig vært fornuftig med kortere pauser (ca. 30 til 60 sekunder) ved fokus på hypertrofi og dermed åpning for reduksjon i ytelsen, men det innebærer mer krevende loggføring og oppfølging. For slike øvelser er det akseptabelt med styrkeavvik eller reduksjon i ytelsen for de 4 settene, dvs. reduksjon i antall repetisjoner eller vektbelastning. Inntil ca. -20 % reduksjon i ytelsen fra første til siste sett er ikke uvanlig for en hard treningsøkt med kortere pauser mellom settene. Jeg har mye fokus på baseøvelser i forskningsprosjekter siden de er lett målbare og sammenlignbare slik at inntil videre fremstår ca. 2 - 3 minutter pauser mellom settene som fornuftig for meg.

S-4 (Andarine) har ingen positive effekter på immun systemet. Jeg har på kort tid fått en påtrengende forkjølelse med slapphet, tung pust, svak hodepine, sår hals, tett nese, frysninger og nysing samt at det er økende omfang av muskel- og leddsmerter (doms) etter treningsøktene. Det er foreløpig ingen hosting eller feber, men alle de øvrige symptomene for influensa er identifisert. Det kan være vanskelig å skille mellom forkjølelse og influensa, men for meg er grensen ved feber. Jeg følte meg frisk kvelden før og gjennomførte den ordinære treningsøkten med kampsport, men våknet om natten med sår hals og det ble begynnelsen på den særegne prosessen som potensielt kan få konsekvenser for avslutningen på forskningsprosjektet. Styrken og den muskulære utholdenheten er redusert. Siden det ikke er tillatt med bruk av kosttilskudd (som for eksempel C-vitamin, plantebaserte midler som solhatt) eller legemidler (som for eksempel Paracetamol/Paracet, Pinex, Ibuprofen/Ibux) samt at det er ikke aktuelt med endringer i kostholdsplanen (som for eksempel appelsin, kiwi) i forskningsperioden er det ikke anledning for iverksettelse av mottiltak. Jeg ønsker å begrense antall faktorer som kan påvirke kroppsfettet, muskelmassen og styrken i perioden med bruk av SARM. Jeg var ikke uvel eller varm om morgen, men hvis det blir forhøyet temperatur eller feber er normal tidsramme for tilstanden på ca. 7 til 10 dager slik at det kan bli noe uheldig i avslutningsfasen på forskningsprosjektet. Jeg har merket at det har vært et redusert energinivå i den siste tiden, men jeg betraktet dette som normalt siden det har vært økende energi-/kaloriunderskudd og mindre avvik fra kostholdsplanen (dvs. reduksjon av karbohydrater). Det er ikke utenkelig at jeg har brygget på dette. Det er egentlig sjelden at jeg er syk (forkjølelse, influensa), men jeg kan være sårbar i perioder med fokus på vektreduksjon. Det har sammenheng med det reduserte matinntaket og opprettholdelse av høyt treningsvolum som gir mer belastning for kroppen. Jeg har gjennomført 40 treningsøkter for styrke, 20 treningsøkter for løping og 13 treningsøkter for kampsport i de siste ca. 7 ukene. Med energi-/kaloriunderskudd blir det mindre bredde i kostholdet som potensielt kan gi utilstrekkelig med vitaminer, mineraler og andre forebyggende ingredienser. Det virker derfor ikke som S-4 (Andarine) har hatt forsterkede effekter på immunforsvaret eller vært forebyggende for sykdom. MK-677 (Nutrobal) synes å være det eneste preparatet innenfor klassifiseringen av SARM som kan bidra til forsterket nivå på immunforsvaret.

Currently on: 80 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting). Night vision problems (night blindness) at 60 mg ed (no issues at 50 mg ed). Yellow tint is noticed in both artificial light and natural light.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv