hits

39 av 48 (S-4)

39. trening (bein):

  • Knebøy - 5 x 5 på 152 kg (86 % av 1RM)
  • Stående tåhev - 5 x 5 på 152 kg
  • Beinspark - 5 x 5 på 80 kg
  • Lårcurl - 5 x 5 på 37 kg

 

Det var ingen endringer i vektbelastningen eller antall repetisjoner sammenlignet med forrige treningsøkt (dvs. 33 av 48).

Den andre flasken med S-4 (Andarine) fra SarmsX er tom og jeg har begynt på den tredje flasken. Den første flasken gikk tom etter 26 dager, mens den andre flasken gikk tom etter 19 dager. Det var noe kortere tid enn forventet. Den blå flasken fra SarmsX er på 30 ml og 1 ml er 50 mg. Ved dosering på 50 mg ed er en flaske tilstrekkelig til 30 dager, men siden jeg har hatt økninger i doseringene til 60 mg ed, 70 mg ed og nå 80 mg ed blir det kortere varighet på flasken. Det skal være tilstrekkelig med tre flasker for gjennomføring av forskningsprosjektet som er på 8 uker. Den tredje flasken har også en grønnaktig farge på væsken, men det var ikke en klar og gjennomsiktig væske i flasken. Det var mye grums med hvitaktig farge i flasken og jeg kunne knapt se måleenheten (dropper) i midten når jeg holdt flasken opp mot lyset. Det var samme farge, lukt og smak som i de tidligere flaskene, men med grumsete og uklar væske. Det antas å være dannelse av krystaller eller krystallisering (crystallization) i flasken, men det skal ikke gi grunnlag for bekymring. Jeg tenker at flasken er blitt utsatt for kjøligere temperaturer under transport. Jeg forsøkte med kraftig risting, men det var nytteløst. Det ble ikke foretatt utblanding av grumset og det var ingen forskjeller selv etter flere minutter med kraftig risting. Jeg valgte deretter å foreta oppvarming av flasken ved å holde den under rennende varmt vann fra springen og det fungerte bra. Det ble antydning til bedre oppløsning av væsken. Jeg måtte gjenta øvelsen med oppvarming av flasken og kraftig risting flere ganger, men nå er væsken i flasken blitt klar og gjennomsiktig. Etter det jeg forstår er ikke dette et uvanlig fenomen og det skal ikke påvirke effektiviteten for preparatet. Krystallisering kan skje med alle preparater i flytende form når det er ufordelaktige bevegelser i temperaturen, men kombinasjon med oppvarming av flasken i varmt vann og kraftig risting er tilstrekkelig til utblanding av krystallene i den kjemiske væsken.

Fædrelandsvennen hadde pr. 26.05.2017 en artikkel om "vanlige folk doper seg for å få sommerkroppen". Avisen er tydelig på at det er ikke bare kroppsbyggere som bruker anabole steroider og viser til 30 "vanlige" medlemmer fra treningssenter i Kristiansand er tatt for doping i en omfattende Politi-aksjon. Dette er "helt vanlige menn fra alle samfunnslag" sier representanten fra Politiet og understreker at "doping er snarvei til sommerkroppen". Det vises også til "store skadevirkninger" som depresjon, aggresjonsnivå og barnløshet. Det er alltid beskrivelser om aggresjon i slike nyhetssaker, men også depresjon er en gjenganger. Barnløshet var imidlertid en noe overraskende vinkling. Jahn Olav Marum (som er senterleder på treningssenteret Spicheren i Kristiansand) synes å være enig i vurderingen til Politiet og bekrefter at "det har endret seg mye i de siste årene". Ifølge han blir ulovlige preparater brukt for å bli slankere, for å få økt toleransenivå for mengdetrening og for å få definert muskulatur, dvs. det er ikke bare bruk innenfor kroppsbygger- og styrkeløftermiljøet som har fokus på muskelvolum og styrke. Jahn Olav Marum har ingen utdannelse eller erfaring innenfor trening, kosthold, ernæring eller fysiologi, men blir benyttet som fagperson om bruken av anabole steroider siden han er senterleder på et treningssenter hvor medlemmer er tatt i doping. Før Jahn Olav Marum i 2015 ble senterleder på treningssenteret arbeidet han innenfor reiseliv, turisme mv. og hensikten med ansettelsen synes å være å bruke hans kompetanse innen ledelse til videreutvikling, organisering og drift av treningssenteret. Han arbeider ikke som personlig trener (PT). Les artikkelen.

Currently on: 80 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting). Night vision problems (night blindness) at 60 mg ed (no issues at 50 mg ed). Yellow tint is noticed in both artificial light and natural light.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv