hits

28 av 48 (S-4)

28. trening (bryst, triceps og skulder):

  • Benkpress - 4 x 9 (+ 1) på 109 kg (80 % av 1RM)
  • Skråbenk (hantler) - 4 x 9 på 35 kg
  • Skulderpress (hantler) - 4 x 10 (+ 1) på 28 kg
  • Sidehev - 4 x 8 på 16 kg

 

På treningsøkten i forrige uke (dvs. 22 av 48) var det indikasjoner på bedre muskulær utholdenhet og potensiale for flere repetisjoner på settene for benkpress og skulderpress. Etter dette har det vært betydelig fremgang på løpstreningene (dvs. 26 av 48) og det gikk også bedre på treningsøkten for ren styrke hvor de tapte repetisjonene i benkpress ble gjenvunnet (dvs. 25 av 48). Dagens treningsøkt fremstår derfor som viktig for vurdering av de kortsiktige effektene på økte doseringer for S-4 (Andarine). Jeg klarte 4 x 9 på 109 kg i benkpress og 4 x 10 på 28 kg i skulderpress slik at jeg er tilbake på utgangspunktet før oppstart på forskningsprosjektet. 

Ved utgangen av uke 5 er det derfor indikasjoner på opprettholdelse av 1RM for baseøvelsene. Det er ingen endringer i vektbelastning eller antall repetisjoner på de 24 øvelsene som inngår på treningsøktene i forskningsprosjektet. Det har imidlertid vært begrensede effekter på fettforbrenningen og kroppsfettet. Jeg antar at kroppsvekten er redusert med ca. 2 kg (dvs. ca. 87 kg nå). Det er litt mindre magefett og litt mer synlige magemuskler, men ikke tilstrekkelig til at beltespennet på buksen er justert. Hvert hakk på beltet er ca. 5 kg i kroppsvekt. Det er bare 3 uker som gjenstår av forskningsprosjektet slik at det er lite sannsynlig at målsetningen om vektreduksjon på 5 kg kan oppnås. Jeg følger kostholdsplanen om energi-/kaloriunderskudd på ca. -250 til -500 kcal og det blir ingen endringer i avslutningsfasen på forskningsprosjektet. Siden vektreduksjonen er begrenset blir det mer interessant med vurdering av utviklingen for muskelmasse. Jeg har målsetning om bevaring av muskelmassen, men ved betydelig vektreduksjon (+ 5kg) fremstår det som urealistisk selv om ikke-steroide SARM har anabole effekter. Når vektreduksjonen er mindre enn forventet kan det være større sannsynlighet for bevaring av muskelmassen.

Det har ikke vært endringer for bivirkninger eller nye bivirkninger for øyne etter økning av doseringen for S-4 (Andarine) fra 60 mg ed til 70 mg ed. Det er tilsvarende som tidligere, dvs. nattblindhet og gulaktig fargetone. Det er også noe ømhet for øyne, men det har ikke vært behov for bruk av øyedråper. Det er foreløpig ingen problemstillinger for tilpasning ved overgang fra lyse til mørke omgivelser og jeg er heller ikke spesielt sensitiv for svakt lys i mørket. Det er slik at øyne må ha litt lys for å se i mørket. Om natten må jeg bruke dempet takbelysning for å finne frem til toalett og det var ikke normalt før oppstart på forskningsprosjektet. Den gulaktige fargetoningen er mest fremtredende i flatt lys (dvs. grålysning, skumring, overskyet vær). I slike omgivelser blir det god kontrast og løpstreningene på slike tidspunkter har vært en positiv opplevelse. Det er gulaktig fargetone både for kunstig belysning (inne) og naturlig lys (ute) slik at det er vedvarende (permanent) for synet. Før oppjustering av doseringene var jeg noe usikker på om hele utvalget av bivirkninger var tatt ut, men de foreløpige vurderingene gir grunnlag for konklusjon om at det er ingen endringer for den økte doseringen. Det synes derfor ikke å være noe til hinder for økning av doseringen med ca. 14 % fra 70 mg ed til 80 med ed i de to siste ukene av forskningsprosjektet (dvs. uke 7 og 8). For meg ble det nattblindhet umiddelbart etter økning av doseringen fra 50 til 60 mg ed (dvs. begynnelsen av uke 3), mens den gulaktige fargetoningen ble identifisert etter ca. 5 - 6 dager på 60 mg ed (dvs. i slutten av uke 3). Det var ingen bivirkninger i de første 2 ukene på 50 mg ed.

Currently on: 70 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting). Night vision problems (night blindness) at 60 mg ed (no issues at 50 mg ed). Yellow tint is noticed in both artificial light and natural light.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv