hits

5 av 48 (S-4)

5. trening (rygg og biceps):

  • Markløft - 4 x 8 på 157 kg (82 % av 1RM)
  • Chin-up - 4 x 10 på 15 kg
  • Stående bicepscurl (Z-stang) - 4 x 10 på 48 kg
  • Sittende hammercurl (hantler) - 4 x 8 (-2) på 20 kg

 

Det ble mindre endringer i antall repetisjoner sammenlignet med den tilsvarende treningsøkten pr. 24.02.2017, men ingen endringer i vektbelastningen. Etter de negative signalene som ble identifisert på gårsdagens treningsøkt (dvs. 4 av 48) gikk det egentlig bedre enn ventet i dag. Det var imidlertid ikke tilstrekkelig med kraft igjen til den siste øvelsen. Jeg fikk ikke varme i kroppen på oppvarmingsøvelsene og det var kalde hender gjennom nesten hele treningsøkten. Jeg hadde på fleecejakke, men ble ikke varm. Jeg fryktet at det ville påvirke grepsstyrken, men det gikk bra med markløft og chin-up. Det var først på øvelsene for biceps at hendene ble varme. Da ble det også melkesyre, pump mv. i muskulaturen og muskulær utmattelse (failure) på sittende hammercurl. Jeg klarte 10 repetisjoner på det første settet, mens det ble hhv. 8, 8 og 7 på øvrige settene.

I det forrige prosjektet med fokus på vektreduksjon (dvs. i oktober 2016) var det bruk av PES Alphamine. Kroppsvekten ble redusert med -4,7 kg (-5,51 %), kroppsfettet ble redusert med -2,8 kg (-26,4 %), muskelmassen ble redusert med -1,0 kg (-2,34 %) og styrken (målt ved 1RM i baseøvelsene) ble redusert med -10 kg (-2,15 %), men gjennom hele den kortvarige perioden på 4 uker var det tilstrekkelig med energi for kroppen. De 3 daglige serveringene av PES Alphamine inneholdt blant annet 375 mg med koffein (dvs. tilsvarende som ca. 4 - 5 bokser med Red Bull) og medførte at det ble bedre energibalanse. Det var egentlig ingen problemer med gjennomføring av treningsøktene selv om repetisjoner/vektbelastning på flere øvelser ble redusert. De to daglige doseringene med S-4 (Andarine) gir ingen tilførsel av energi for meg. Det blir riktignok anbefalt at en av doseringene bør tas ca. 30 minutter før treningsøkten (siden det ble gi bedre prestasjoner), men jeg har foreløpig ikke merket noe til dette. Jeg synes det er noe krevende å ha energi-/kaloriunderskudd på ca. 500 kcal uten bruk av supplement som fettbrenner (fat burner) eller prestasjonsøker (PWO). Det gikk fint i de første ca.  2- 3 dagene, men etter at energireservene er blitt disponert er det noe ubehagelig følelse for kroppen. Det er ingen sultfølelse, men det er mer en følelse av tomhet i kroppen og noe sløvhet samt at evnen til fokus og konsentrasjon er svekket. Det kan også være negative reaksjoner fra de intense søtstoffene (acesulfam, aspartam) i Fun Light som påvirker meg. Jeg drikker normalt ikke saft, men for å øke inntaket av vann i denne perioden er det behov for smakstilsetninger. Jeg har allerede fått kalde hender og fryser mer, men jeg tviler på at kroppen er satt i "sparebluss" etter bare 5 dager. Det antas å være metabolske forstyrrelser for kroppen i innledningsfasen på prosjektet og jeg håper at det blir bedre følelse etter hvert. Hvis det skal være slik 8 uker vil det være umulig for meg med opprettholdelse av styrke og bevaring av muskelmasse. Jeg må ha effekter på styrken fra S-4 (Andarine) innen rimelig tid for å unngå at antall repetisjoner på øvelsene for 5 x 5 blir redusert i neste uke. Jeg gjør ingen endringer i vektbelastningen før antall repetisjoner faller under 3. Jeg har fokus på 3 - 5 repetisjoner på øvelsene for ren styrke. Tilsvarende er det 8 til 10 repetisjoner som er utgangspunktet på treningsøktene for hypertrofi. Jeg er på 10 repetisjoner på de fleste øvelsene slik at det er noe fleksibilitet for repetisjoner før vektbelastningen må nedjusteres.

Det er foreløpig ingen bivirkninger for nattsynet fra S-4 (Andarine). Jeg var egentlig forbedret på at det skulle blir synsforstyrrelser etter noen dager, men det har foreløpig ikke skjedd. Jeg har en liten følelse av at lyset (fra lamper, gatelys, biler mv.) er mer gulaktig enn tidligere, men dette kan være placeboeffekter. Jeg er på toalett hver natt og det er ingen problemer med nattsynet. Som følge av den kortvarig halveringstiden skal den høyeste konsentrasjon i kroppen være oppnådd. Jeg forholder meg til den fastsatte planen for doseringene og fortsetter med 50 mg ed i uke 2 også. Basert på de foreløpige vurderingene hittil i prosjektet er det tilstrekkelig med toleranseevne for justering til neste nivå (dvs. 60 mg ed) fra uke 3.

Currently on: 50 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv