hits

4 av 48 (S-4)

4. trening (bryst, triceps og skulder):

  • Benkpress - 4 x 8 (-1) på 109 kg (80 % av 1RM)
  • Skråbenk (hantler) - 4 x 9 på 35 kg
  • Skulderpress (hantler) - 4 x 8 (-2) på 28 kg
  • Sidehev - 4 x 8 på 16 kg

 

Det ble mindre endringer i antall repetisjoner sammenlignet med den tilsvarende treningsøkten pr. 23.02.2017, men ingen endringer i vektbelastningen. Det gikk greit med de 3 første treningsøktene for ren styrke. Det er opprettholdelse av styrke siden avslutning av prosjektet med Ostarine (MK-2866) for 7 uker siden. Treningsøktene for hypertrofi (som har flere repetisjoner og kortere pauser mellom settene) gir indikasjoner på om det er opprettholdelse av den muskulære utholdenheten (dvs. evne til å utføre en bevegelse uten utmattelse). For benkpress ble det 34 repetisjoner, dvs. 2 x 9 og 2 x 8. Jeg måtte gi meg etter 8 repetisjoner på de 2 siste settene. For skulderpress med hantler ble det 32 repetisjoner (dvs. 4 x 8) sammenlignet med 40 repetisjoner (dvs. 4 x 10) pr. 23.02.2017 og det var skuffende. Det er derfor identifisering av en mindre svakhet på den 4. treningsøkten. S-4 (Andarine) har ikke gitt umiddelbare effekter på den muskulære utholdenheten.

Den 2. treningsøkten med løping er gjennomført. Tiden for segmentet på ca. 5,3 km ble på 25:11 min, dvs. 4:44 min/km. Det er 41 sekunder svakere enn den første treningsøkten. Jeg synes ikke at dette kan betraktes for å være et vesentlig avvik av negativ karakter. Det kan være tilfeldigheter. Ved sammenligning av tidene pr. km var det mindre avvik på 1., 2., 3. og 5. km, mens tiden på 4. km var betydelig svakere. Løping med moderat intensitet krever noe fokus og konsentrasjon for opprettholdelse av tempo. Jeg falt inn i mine egne tanker på den 4. km og mistet fokus på tempo. Tiden på den 4. km var på 5:01 min/km. Jeg var ikke tilstrekkelig oppmerksom på det reduserte tempoet før det var for sent, men jeg klarte å fokusere bedre mot slutten og tiden ble på 4:40 min/km på den 5. km. Det kan imidlertid være grunnlag for konklusjon om at S-4 (Andarine) har ikke gitt umiddelbare effekter på utholdenhet for løping. Det var ingen merkbare endringer i den følte anstrengelsen, løpsfølelsen eller gjennomsnitt hjertefrekvens (puls) samt at tiden på distansen ble svakere.

Jeg merker at det totale energinivået er redusert nå. Det har vært 4 dager med energi-/kaloriunderskudd og energireservene synes å være disponert. Jeg har ikke spist kvelds hittil i uken slik at energi-/kaloriunderskuddet er på ca. -500 kcal. Det er ingen påtrengende sultfølelse siden det er mye inntak av vann (med Fun Light som smakstilsetning), men det er imidlertid en tiltakende sløvhet, mer trøtthet og redusert fokus. Det kan være det reduserte energinivået som påvirker repetisjoner på styrketreningen og tiden på løpstreningen. Det positive med Fun Light er at jeg unngår "søtsuget" (food craving). Det er imidlertid en følelse av et slags "fettsug" når det er energi-/kaloriunderskudd for meg, dvs. hamburger, pizza, hotdog og annen hurtigmat (fast food) er veldig fristende. Kanskje chips også. Det er foreløpig ingen negative avvik fra kostholdsplanen. Jeg kommer trolig ikke gjennom helgen uten kvelds og avvik slik at det ukentlige gjennomsnittet antas å bli på -350 til -400 kcal.

Currently on: 50 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv