hits

1 av 48 (S-4)

1. trening (bryst, triceps og skulder):

  • Benkpress - 5 x 4 på 122 kg (89 % av 1RM)
  • Skråbenk (hantler) - 5 x 5 på 35 kg
  • Skulderpress (hantler) - 5 x 5 på 32 kg
  • Sidehev - 5 x 5 på 18 kg

 

Det var ingen endringer i vektbelastningen eller antall repetisjoner sammenlignet med den tilsvarende treningsøkten pr. 20.02.2017. Det er positivt at økningen i styrke fra prosjektet med Ostarine er beholdt. Det vil derfor være mulig med umiddelbar identifisering av evt. effekter på styrken i det nåværende prosjektet med S-4 (Andarine).

Jeg synes at 5 x 5 i skråbenk med hantler på 35 kg er lett, men hantler på 40 kg er for tunge til klargjøring for startposisjon. Jeg har i stedet fokus på roligere bevegelser og bruker isometrisk stopp (isometric holds) i topposisjon. Jeg skyver hantlene sammen og holder i ca. 3 sekunder før neste repetisjon. Det gir større grad av aktivering av de tilgjengelige motoriske enhetene i kroppen og det kan være positivt i forhold til muskelvekst. I dette prosjektet skal jeg også bruke en statisk øvelse (antagonist pre-contraction) som angivelig skal øke styrkeproduksjon for benkpress. Jeg holder vektstangen med et vanlig grep for benkpress og trekker hardt ned uten at ryggen løftes fra benken. Jeg holder sammentrekningen i ca. 5 sekunder. Etter kortvarig pause på inntil ca. 10 sekunder fortsetter jeg med det ordinære settet for benkpress. Det å trekke vektstangen ned skal gi maksimal statisk sammentrekning av antagonist musklene som brukes i benkpress, dvs. den ene muskelen bøyer et ledd og den andre muskelen strekker leddet. En kortvarig øvelse med maksimal kontraksjon for de motsatte musklene umiddelbart før bevegelsen kan øke kraften i benkpress.

Det er 7 uker siden prosjektet Ostarine (MK-2866) ble avsluttet. I perioden har det vært styrketrening med lavere intensitet og mindre volum samt et noe begrenset omfang med kardiotreninger. Det har ikke vært et fast treningsopplegg. Det har vært treningsøkter med utvalgte og tilfeldige øvelser for styrke basert på dagsformen og motivasjonen. Det har hatt karakter av å være vedlikeholdstreninger. I de første 4 ukene var det også bruk av Nolvadex (Generic Pharma) som behandlingsopplegg (PCT) og med bruk av standard protokollen på 40 - 40 - 20 - 20 mg ed. Jeg merket innen effekter og det var ingen bivirkninger ved bruk av preparatet. Det har heller ikke vært indikasjoner på forhøyede nivåer for østradiol eller reduserte nivåer for testosteron. Det kan egentlig være indikasjoner på at Nolvadex har fungert i samsvar med hensikten. Jeg er ikke blitt oppmerksom på fysiske eller psykologiske endringer i perioden.

Baderomsvekten er på 89,5 kg nå og det har derfor vært en mindre vektøkning på +0,7 kg siden forrige analyse av kroppens sammensetning i begynnelsen av mars 2017. Jeg antar imidlertid at det er feilmargin på minimum -1 kg for baderomsvekten slik kroppsvekten fremstår egentlig som uendret. Jeg bruker 90 %-regelen for kostholdet i forskningsprosjekter, men i perioden utenfor dette blir det gjerne flere avvik enn de 10 % som er tillatt i forbindelse med forskning. Sammen med et redusert treningsvolum er det positivt at kroppsvekten fortsatt er på -90 kg. Jeg har redusert matinntaket i de siste dagene slik at det er energi-/kaloriunderskudd på ca. -250 til -500 nå. Det vil ikke ta lang tid før energireservene er disponert og jeg merker allerede at det er mer sultfølelse mellom måltidene. Kostholds- og treningsplanen gir grunnlag for vektreduksjon på ca. -4 til -8 kg i perioden på 8 uker. Jeg tenker imidlertid at sluttresultatet blir i nedre delen av intervallet slik at kroppsvekten blir på ca. 84-tallet og fettprosent på ca. 10-tallet i midten av juni. En fettprosent på under 10 % fremstår som uoppnåelig i dette prosjektet siden målsetningen er opprettholdelse av styrke, men under 11 % burde være innenfor rekkevidde når utgangspunktet er på 13,5 % nå. Jeg kommer ikke til å bruke baderomsvekten i forskningsperioden, men det var fornuftig å få bekreftelse på kroppsvekten nå siden det er 7 uker siden forrige måling.

Det var ingen treningsøkter i påskeferien slik at jeg fremstår som fullstendig restituert på nåværende tidspunkt. Det var første uke med treningsfri siden jule- og nyttårsferien for ca. 4 måneder siden. Alle virkestoffene fra det forrige prosjektet med Ostarine (avsluttet pr. 26.02.2017) og behandlingsopplegget (PCT) med Nolvadex (avsluttet pr. 26.03.2017) er ute av kroppen nå. Jeg er klar til oppstart på et nytt forskningsprosjektet.

Jeg har i dag begynt på prosjektet med S-4 (Andarine) fra SarmsX. Jeg begynner med dosering på 50 mg ed og den daglige doseringen blir fordelt på 2 inntak. Årsaken er et S-4 har halveringstid på ca. 4 - 6 timer. Den første doseringen på 25 mg er ca. 0,5 time før treningsøkten for styrke, mens den andre doseringen på 25 mg er ca. 6 timer senere. Den blå flasken fra SarmsX er på 30 ml og 1 ml er 50 mg. Jeg tar derfor 1 ml om dagen fordelt på 2 doseringer på 0,5 ml. En flaske er tilstrekkelig for 1 måneds forbruk og jeg må derfor ha minimum 2 flasker til dette prosjektet. Planen er å opprettholde doseringen på 50 mg ed i de første 2 ukene for vurdering av evt. bivirkninger for øyne (nattsynet, gul farge) og deretter foreta test av toleranseevnen ved periodevise justeringer på +10 mg ed som følgende:

  • Uke 1 og 2 - 50 mg ed
  • Uke 3 og 4 - 60 mg ed
  • Uke 5 og 6 - 70 mg ed
  • Uke 7 og 8 - 80 mg ed

 

De anbefalte doseringene for S-4 er fra 50 mg ed (moderat) til 100 mg ed (høy) slik at det er innenfor rammen av dette som er utgangspunktet for meg. Hvis det blir bivirkninger for øyne kan 5-2 protokollen være aktuelt for å begrense bivirkningene, dvs. 5 dager på og 2 dager av. Jeg må uansett forsøke å gjennomføre de første 2 ukene uten avbrytelser slik at grunnlaget er på plass.

Den kjemiske væsken i flasken til SarmsX har en lys grønnaktig farge (dvs. i motsetning til Ostarine som hadde en lys blåaktig farge). Det er en klar og gjennomsiktig væske. Det er ingen grums, krystaller, klumper mv. i bunnen av flasken slik at risting fremstår egentlig som en unødvendig øvelse, men det blir uansett anbefalt å riste flasken godt i ca. 5 - 10 sekunder før bruk. Det er en svak kjemisk lukt fra flasken og en mildere kjemisk smak på væsken. Det var ingen brennende følelse i munn eller halsen, men mer en følelse av varme. Det er ikke nødvendig med utblanding eller skylle ned etterpå. Det er egentlig bare mindre forskjeller i smak og følelse mellom S-4 og Ostarine. Jeg hadde trolig ikke klart å skille mellom dette i en blindtest, men jeg tenker at S-4 er noe mildere i smaken enn Ostarine. Det kan imidlertid være at jeg er blitt noe herdet for smak og følelse etter langvarig bruk.

Currently on: 50 mg ed S-4 (S4 Andarine from www.SARMSX.com). Research project for 8 weeks from April 17th until June 11th. 3-day body part split for mass and strength. Moderate intensity, long-duration cardio for fat loss. Calorie at  -250 to -500 below maintenance level. Focus on development for body fat, strength, muscle mass and body weight. General objectives for muscle mass (preservation), strength (maintaining) and fat (significantly decrease) since target is weight reduction (cutting).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anahera

Anahera

42, Utlandet

I am quiet, systematic and technical nature and a clever, inventive mind, attentive to detail. I like to finish what I start without interruptions and also to have everything in its place and properly organized. I am inclined to be quiet, reserved, patient and conservative, preferring to test and prove everything to my own satisfaction before committing myself. I take life seriously and can be easily and deeply hurt and go into moods which can be quite extreme at times, causing turmoil and unhappiness. I find it difficult to join in light conversation with those with whom I am not well acquainted. I could feel quite alone and uncommunicative. My limited verbal expression (except with those involved in my field of interest) makes it difficult for me to communicate my deeper thoughts even to those closest to me. Friendships and personal association are accordingly restricted. Contact: anahera@protonmail.com

Kategorier

Arkiv